Responsive image center

Datasikkerhed og fødevarekvalitet

Det Danske madhus ønskede, at forbedre temperaturovervågning i deres sous vide kar og gøre hverdagen lettere for personalet.

Dataindsamlingen skulle før håndteres manuelt. Derfor kontaktede Det Danske Madhus TempBox for at få hjælp til en forbedret løsning.

End-to-end løsning

Hardware og software

TempBox procesovervågning var ideélt til at løse opgaven. Personalet placerer spyddet i køddet hvorefter systemet måler opvarmning- og nedkølingen.

Rapporter til brug i egenkontrol

Alle målinger gemmes i skyen og præsenteres i en let overskuelig rapport. Slut med manuelle indtastninger og opbevaring af data.

Overblik og advarsler

Ipad interface

En Ipad som er placeret i køkkenet, bruges til at holde et overblik over de igangværende processer.

Advarsel ved for langsom nedkøling

Hvis en ret ikke er kølet hurtigt nok ned kan personalet reagerer i tide. Systemet fortæller selv hvor længe det har taget at køle fra 65 grader til 10 grader.